Systeembeheer

Stabiele netwerken zorgen voor bedrijfswinst

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met systeembeheer? Ja! ICT is daarbij een uitstekende keuze. Wij werken vanuit Dronten en Almere voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Systeembeheer zit ons in de genen. Daarbij werken we als specialisten vooral met Synology hardware. Deze plaatsen en onderhouden wij bij onze klanten.

Systeembeheer kan overigens ook prima worden gedaan in samenhang met Synology of los daarvan. Uiteindelijk gaat het erom dat uw ICT-systemen optimaal functioneren. Een stabiele ICT-omgeving zorgt ervoor dat u en uw personeel door kunnen werken. Oponthoud door niet vlekkeloos werkende ICT-systemen zorgt voor vertraging. Veel van die vertraging kan echter voorkomen worden. Een belangrijke stap die daarbij gezet kan worden is het inschakelen van een partij die systeembeheer afgewogen en gebalanceerd laat werken. Heeft u een wens om verbetering binnen uw organisatie door te voeren op het gebied van ICT? Neem dan vrijblijvend contact op met Ja! ICT Dronten.

Flexibele aanpak bij systeembeheer

Ja! ICT schakelt eenvoudig mee met uw belangen en die van uw organisatie. Wij zorgen voor maximale flexibiliteit. Dit doen wij door goed naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen naar de praktijk. Heeft u bijvoorbeeld intern al voorzien in systeembeheer, maar komt u net even een stukje te kort voor optimaal functioneren? Dan brengen wij de expertise in om met de extra impuls voor kwalitatieve verbetering in systeembeheer te kunnen zorgen. Dat geldt zeker voor Synology producten. De begeleiding kan dan zeker ook bestaan uit de training en opleiding van uw eigen mensen. Volledig het beheer van ICT-systemen uit laten voeren door Ja! ICT? Dat is ook mogelijk. U merkt het; met de input van Ja! ICT kunt u alle kanten op. Dat bedoelen we nou met flexibiliteit in ICT-beheer.

Wees uzelf bewust van het uitvoeren van tijdig uitgevoerde updates

Bij ICT-beheer is er een aantal factoren die belangrijk zijn om door te voeren in uw organisatie. Deze aandachtspunten zorgen ervoor dat de ICT-systemen binnen uw bedrijf zo goed mogelijk verlopen:

  • Laat u voorlichten over de mogelijkheden en kies voor professionele input
  • Bepaal het soort ICT-systeem op basis van huidige en toekomstige behoefte
  • Weeg af welke knowhow u zelf in loondienst wilt hebben
  • Zorg voor een bedrijf dat “spot on” de systemen levert en plaatst
  • Wees uzelf bewust van het uitvoeren van tijdig uitgevoerde updates

Meer weten over de mogelijkheden in systeembeheer?

Ja! ICT legt u graag meer uit over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Mail of bel ons via e-mail info@jaict.nl. Telefoonnummer 085-3012374 belt u voor direct persoonlijk contact over uw systeembeheer.