Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

Systeembeheer voor het MKB

Stabiele netwerken zorgen voor bedrijfswinst

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met systeembeheer? Ja! ICT is daarbij een uitstekende keuze. Wij werken vanuit Almere voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij richten ons op het MKB en helpen allerlei bedrijven met het inrichten van een stabiele ICT-omgeving.

Goed systeembeheer is belangrijk om uw organisatie te beschermen. Niet alleen beschermt u uw investering in uw huidige systemen, ook beschermt u uw eigen mensen. Personeel is vaak een grote kostenpost van de organisatie. Goed systeembeheer zorgt dat uw mensen efficient en veilig kunnen werken. Ze hoeven niet te wachten op een traag systeem of zijn niet kwetsbaar voor bedreigingen van buitenaf. U bespaart samen met uw personeel tijd, geld en werkt samen met veel plezier voor uw organisatie.

Wilt u uw systeembeheer professioneel en veilig op laten uitbesteden of heeft u een wens om verbetering binnen uw organisatie door te voeren op het gebied van ICT? Neem dan contact op met Ja! ICT Almere.

Flexibele aanpak bij systeembeheer voor het MKB

Ja! ICT schakelt eenvoudig mee met uw belangen en die van uw organisatie. Wij zorgen voor maximale flexibiliteit. Dit doen wij door goed naar uw wensen te luisteren en deze te vertalen naar de praktijk. Niet voor niets werken wij al jaren voor het MKB en is systeembeheer ons vak. Heeft u uw organisatie intern al voorzien in systeembeheer, maar komt u net even een stukje te kort voor de gehele organisatie? Dan brengen wij de expertise in om met de extra impuls voor kwalitatieve verbetering in systeembeheer te kunnen zorgen.

Systeembeheer uitbesteden bij Ja! ICT

Systeembeheer is vaak niet goed te doorgronden door buitenstaanders. En dat begrijpen wij. We zijn er ons van bewust dat systeembeheer complex is maar we zijn er van overtuigd dat het iedere organisatie beter en veiliger kan laten functioneren. Uw systeembeheer uitbesteden heeft niet alleen als voordeel dat u sneller kunt werken. Ook uw informatie is beter beschermd. Datalekken, virussen of hackers kunnen zomaar inbreuk maken op uw bedrijfsgegevens. Wanneer u uw systeembeheer zelf uitvoert of minder aandacht geeft dan het zou moeten loopt u de kans te ervaren hoe belangrijk kwaliteits- systeembeheer daadwerkelijk is.

Wees uzelf bewust van het uitvoeren van tijdig uitgevoerde updates

Bij systeembeheer voor het MKB zijn er een aantal factoren die belangrijk zijn om door te voeren in uw organisatie. Deze aandachtspunten zorgen ervoor dat de ICT-systemen binnen uw organisatie zo goed mogelijk verlopen:

  • Laat u voorlichten over de mogelijkheden en kies voor professionele input
  • Bepaal het soort ICT-systeem op basis van huidige en toekomstige behoefte
  • Weeg af welke knowhow u zelf in loondienst wilt hebben
  • Zorg voor een bedrijf dat “spot on” de systemen levert en plaatst
  • Wees uzelf bewust van het uitvoeren van tijdig uitgevoerde updates

Systeembeheer voor het MKB

Systeembeheer zit ons in de genen. Daarbij werken we als specialisten vooral met Synology hardware. Deze plaatsen en onderhouden wij bij onze klanten.Systeembeheer kan overigens ook prima worden gedaan in samenhang met Synology of los daarvan. Uiteindelijk gaat het erom dat uw ICT-systemen optimaal functioneren. Een stabiele ICT-omgeving zorgt ervoor dat u en uw personeel door kunnen werken. Oponthoud door niet vlekkeloos werkende ICT-systemen zorgt voor vertraging.

Veel van die vertraging kan gelukkig voorkomen worden. Een belangrijke stap om te zetten is het inschakelen van een partij die systeembeheer voor uw onderneming laat werken. Wij binnen Ja! ICT staat klaar om te helpen. We zijn al jaren verantwoordelijk voor het systeembeheer voor het MKB. We hebben tal van bedrijven mogen helpen met een snelle en vooral veilige omgeving waarin zij sneller en efficiënter kunnen werken.

Meer weten over de mogelijkheden in systeembeheer?

Op zoek naar een systeembeheerder in de omgeving van Almere? Ja! ICT legt u graag meer uit over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Mail of bel ons via e-mail info@jaict.nl. Telefoonnummer 085-3012374 belt u voor direct persoonlijk contact over uw systeembeheer.