Synology Support

Synology helpdesk

Ja! ICT Dronten kan ad-hoc ondersteuning leveren voor al uw Synology producten. Dit kan op afstand of op locatie, afhankelijk van uw wensen. Problemen zijn er om opgelost te worden en wij kunnen u daarbij van dienst zijn voor de gehele Synology productlijn.

Veel voorkomende storingen/problemen waar mensen voor bellen zijn:

  • Synology Download Station werkt niet meer
  • Synology NAS niet zichtbaar in verkenner windows (10)
  • Synology niet zichtbaar in netwerk
  • Quick Connect Synology werkt niet
  • Synology niet meer bereikbaar
  • Synology Surveillance Station werkt niet meer

Last van deze of een ander probleem? Schroom niet te bellen. Eerst kijken we met elkaar of het snel op te lossen is. Is er meer werk nodig, dan bepalen we de kosten in overleg.

Synology ondersteuning

Uw Synology is belangrijk voor het presteren van uw bedrijf. Juist daarom wilt u er van op aan kunnen dat in geval van problemen er altijd iemand is om op terug te vallen. Door Ja! ICT Dronten als partner te kiezen bent u voor een vast bedrag per maand verlost van al uw Synology vragen en problemen.

Synology support

Uw bedrijf staat niet stil. Uw wensen voor de automatisering kunnen daarom zomaar veranderen. Onverwachts toch meer schijfruimte of capaciteit nodig? Uw Synology wordt zonder data of –configuratieverlies uitgebreid met extra werkgeheugen of een grotere harde schijf. Ook als u tijdelijk meer verlangd van uw systemen voorzien wij in een oplossing. Denk hierbij aan het verhuren van een fysieke of virtuele Synology.

Nu iets vragen?

Bel Robert, de specialist: 085 – 301 2374. Als hij al iemand helpt, graag even aan de lijn blijven wachten s.v.p. Bedankt!