Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

Synology Specialist

Hulp nodig of vragen over synology producten?

Ja! ICT Dronten kan ad-hoc ondersteuning leveren voor al uw Synology producten. Dit kan op afstand of op locatie, afhankelijk van uw wensen. Problemen zijn er om opgelost te worden en wij kunnen u daarbij van dienst zijn voor de gehele Synology productlijn.

Wat is Synology

Synology is een merk dat bekend staat op hun gebruiksvriendelijke en uitgebreide DiskStation Manager software. Wat hiermee wordt bedoelt? Simpel gezegd levert Synology hard- en software voor hardeschijven. De hardeschrijven van Synology kunnen op allerlei verschillende manieren worden gebruikt. Wij gebruiken Synology producten om al uw data te beheren, te versturen en uiteraard om veilig op te slaan.

Maar Synology gaat verder dan alleen opslag. Met de juiste producten kunt u plek realiseren voor al uw apps en/of bedrijfssoftware, uw camerabeelden automatisch laten verwerken of draaien van zware software voor o.a. virtualreality of blockchain doeleinden.

Synology support en ondersteuning

Ja! ICT Dronten kan u voorzien van deskundig advies bij de aanschaf van alle Synology producten. Veel voorkomende storingen/problemen waar mensen voor bellen zijn:

  • Synology Download Station werkt niet meer
  • Synology NAS niet zichtbaar in verkenner windows (10)
  • Synology niet zichtbaar in netwerk
  • Quick Connect Synology werkt niet
  • Synology niet meer bereikbaar
  • Synology Surveillance Station werkt niet meer

Last van deze of een ander probleem? Schroom niet te bellen. Eerst kijken we met elkaar of het snel op te lossen is. Is er meer werk nodig, dan bepalen we de kosten in overleg.

Synology ondersteuning

Uw Synology is belangrijk voor het presteren van uw bedrijf. Juist daarom wilt u er van op aan kunnen dat in geval van problemen er altijd iemand is om op terug te vallen. Door Ja! ICT Dronten als partner te kiezen bent u voor een vast bedrag per maand verlost van al uw Synology vragen en problemen.

Synology support

Uw bedrijf staat niet stil. Uw wensen voor de automatisering kunnen daarom zomaar veranderen. Onverwachts toch meer schijfruimte of capaciteit nodig? Uw Synology wordt zonder data of –configuratieverlies uitgebreid met extra werkgeheugen of een grotere harde schijf. Ook als u tijdelijk meer verlangd van uw systemen voorzien wij in een oplossing. Denk hierbij aan het verhuren van een fysieke of virtuele Synology.

Synology advies op maat

Ja! ICT Dronten kan u voorzien van deskundig advies bij de aanschaf van alle Synology producten. Of het nu gaat om een Diskstation, Rackstation of router, wij weten wat u nodig heeft. Met dit vrijblijvende advies bent u er van verzekerd dat u over de juiste hardware beschikt, zowel nu als in de toekomst.

Thuisgebruik, zelfstandigen en het MKB

Voor u, als thuisgebruiker of zelfstandige, is veelal één van de beschikbare Synology Diskstation’s voldoende. Door de juiste keuze te maken is uw hardware voldoende snel voor uw toepassingen. Kies hierbij de juiste hoeveelheid werkgeheugen, grote en type harde schijf en u zult hier jarenlang plezier van hebben. Als bedrijf in het MKB bent u een veeleisende gebruiker. Alles moet sneller, veiliger en klaar zijn voor de toekomst. Wij adviseren het gebruik van een Synology Rackstation, maar welke is geschikt voor uw omgeving? Met ons advies bent u verzekerd van de juiste keuze.

Tip!

Wist u bijvoorbeeld dat het gebruik van de juiste type harde schijven uw Synology kan versnellen en de betrouwbaarheid van uw data opslag kan verhogen?

Op zoek naar een Synology specialist? Neem contact op met Robert.