Blog

Synology nieuws

Belangrijke updates en producten van Synology
Als (zelfstandig) ondernemer streeft u er voortdurend naar het beste uit uzelf en uw bedrijf naar boven te halen. Het is prettig als externe factoren daar ook een bijdrage aan kunnen leveren. De producten van Synology zijn erop gericht om werkzaamheden, taken en werkprocessen te vergemakkelijken en te versnellen. Er hebben verschillende software-updates plaatsgevonden en er zijn tevens nieuwe producten op de markt gelanceerd. Wat is de meerwaarde daarvan voor uw bedrijf?

DSM 6.1
DSM wordt voortdurend bijgewerkt om u als gebruiker en ondernemer voortdurend uit te dagen en uw werkprocessen te verbeteren. Dat is terug te vinden in de DSM 6.1. Als eerste bijvoorbeeld de implementatie van het Btrfs-bestandssysteem. Dankzij de Active Directory Server bent u verzekerd van een veelzijdig hulpprogramma voor het beheer van gebruikers en bronnen. Deze bronnen kunnen trouwens in een enkele oogopslag naar boven worden gehaald.

De Universal Search stelt u in staat om snel de juiste zoekresultaten naar boven te halen. Gegevens tussen Synology NAS en USB/SD-apparaten worden netjes gekopieerd dankzij een eenvoudige aanpassing in de instellingen. Replicatie, back-up en herstel voor gegevensbeschikbaarheid realiseert u met Snapshot Replication. Er zijn dus flink wat verbeteringen doorgevoerd.

RT2600ac
Supersnel draadloos netwerken? Het kan met de RT260ac router. Deze geeft uw netwerk een extra impuls. U kunt deze router thuis gebruiken, maar de RT2600ac is tevens geschikt voor kleine kantoren. De router is ontworpen om betere prestaties te leveren bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. U kunt er slimmer mee werken dankzij de uitgebreide VPN-oplossingen en de mogelijkheid om bestanden en media te delen. Tenslotte is ook de beveiliging optimaal verbeterd. Dit komt het veilig en efficiënt werken absoluut ten goede. Bovendien bent u altijd verzekerd van een soepel netwerk.

Surveillance Station 8.0
Uw kantoor of bedrijf beveiligen realiseert u met Surveillance Station 8.0. Binnen dit videobeheersysteem hebben een aantal relevante updates plaatsgevonden. Het streamen van meerdere videofeeds is bijvoorbeeld verbeterd. De implementatie kan beheerd worden zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden. Dit maakt het een stuk eenvoudiger voor bewakers om meerdere locaties beveiligen. Het slimme multi-stream overschakeltechnologie is ook zeker een pluspunt. Het overschakelen tussen meerdere beelden of live iets opnemen gaat gemakkelijker dan voorheen. Kortom, dit kan zeker interessant voor u zijn!

Meer weten over Synology?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Synology voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact op voor een professioneel advies of een vrijblijvende advies. Wij staan u graag te woord en geven u graag relevante informatie over de mogelijkheden die Synology biedt.

About Robert Groenendijk