Synology Beheer

Preventief onderhoud

U heeft veel geld uitgegeven aan een betrouwbare oplossing van Synology. U verwacht de hoge prestaties waar Synology voor staat en wilt dat ook graag zo houden. Ja! ICT Dronten kan hier voor zorgen. Preventief onderhoud en updates zorgen er voor dat uw omgeving storingsvrij blijft werken.

Veiligheid

Denkt u ook wel eens na over de veiligheid van uw data? Uw Synology staat constant in verbinding met het grote boze internet en uw data moet daarom goed beveiligd zijn. Firewall, wachtwoord beleid en back-up; zomaar een aantal onderdelen welke belangrijk zijn voor de veiligheid van uw data. Samen met een up-to-date systeem blijft u aan alle veiligheidseisen voldoen. Met onze kennis als Synology Specialist blijft uw systeem in top conditie.

Diensten

Heeft u periodiek onderhoud nodig om uw Rackstation up-to-date te houden? Of een off-site back-up van uw Synology data en configuratie? Of wilt u misschien uw diensten HA (high availability) beschikbaar maken? Wij geven u graag een voorstel op maat over alle relevante aspecten van uw Synology.

Als u voor de betrouwbare diensten van Ja! ICT Dronten kiest, dan kiest u voor kwaliteit en persoonlijke service. Bel 085-3012374 voor een maatwerk oplossing.