Over Ja! ICT

Wij zijn uw IT partner

Wilt u gebruikmaken van de beste service en optimale ondersteuning bij uw netwerken en computers? Ja! ICT is daarbij uw gespecialiseerd partner.

Wij zijn allround specialisten op het gebied van systeembeheer, hardware en software. De modernste toepassingen kennen voor ons geen geheimen.

ICT dienstverlener

Staat uw organisatie ook geen moment stil? Zoekt u daarbij een ICT-partner die met u meedenkt en met u mee beweegt? Dan kiest u met Ja! ICT voor een partner die gaat voor duurzame relaties. Wij bieden u precies die oplossingen in ICT die u nodig heeft. Ja! ICT biedt sterke en flexibele ICT-oplossingen waar u in de dagelijkse praktijk op kunt bouwen en vertrouwen. Voor ons hoort daar een professionele betrokkenheid bij die zich vertaalt in betrokkenheid bij de belangen van u en uw organisatie.

De Ja! Online Desktop

We werken niet alleen vanuit ervaring. Iedere uitdaging is voor ons namelijk een reden om te zoeken naar het beste maatwerk. Met Ja! Online Desktop bijvoorbeeld, vereenvoudigt u al uw applicaties tot één browser-based werkplek. Alle bedrijfsprocessen, projectmanagement, urenregistraties, e-mail en documenten beschikbaar op elk apparaat? Met de Ja! Online Desktop intuïtieve userinterface is het allemaal mogelijk. Een uiterst flexibele toepassing die we volkomen met uw behoefte mee kunnen laten bewegen. Geen dag is immers hetzelfde? Dan zijn we blij dat we u de applicaties kunnen bieden die zowel betrouwbaar als flexibel zijn. Zullen we binnenkort eens van gedachten wisselen over de duurzame- en betrouwbare oplossingen die we u kunnen bieden?