Netwerkbeheer

Een goed werkend netwerk zorgt voor stabiliteit

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf dat het netwerkbeheer voor u kan doen? Doe dan een beroep op Ja! ICT in Dronten. Wij werken uitermate flexibel en zijn gespecialiseerd in Synology ICT. U kunt ons inschakelen om Synology producten te plaatsen en te onderhouden. Ook producten van andere merken passen in onze expertise bij netwerkbeheer. Onze flexibiliteit wordt uitgedrukt in het werken voor kleine en grotere bedrijven en ook als particulier kunt u ons inschakelen voor het netwerkbeheer. Binnen projecten zijn we vaak werkzaam samen met de mensen in een bedrijf zelf. We zorgen dan voor net dat stukje extra dat netwerkbeheer op een hoger niveau brengt. Is in uw bedrijf het netwerkbeheer niet helemaal naar tevredenheid geregeld? Heeft u bijvoorbeeld te vaak storingen of wilt u het netwerk eindelijk eens stabiel laten functioneren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Netwerkbeheer voor bedrijven en particulieren

We zijn vele bedrijven van dienst met het netwerkbeheer. Soms periodiek en op afspraak. Soms voor een calamiteit en soms om net dat stukje extra te bieden dat in de eigen organisatie te kort is. Voor trainingen van personeelsleden die het beheer van het netwerk in het takenpakket hebben zitten doet u ook succesvol een beroep op ons. Wilt u echter ook als particulier een stabiel functionerend netwerk? Dan kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Dat komt steeds vaker voor. Steeds meer particulieren laten alle apparaten routen naar een interne NAS. Die zorgt ervoor dat data, zoals video’s en foto’s op alle apparaten gebruikt kan worden. Ja! ICT zorgt er dan voor dat alles optimaal wordt geïnstalleerd en stabiel werkt. Vraag gerust om ons advies over de mogelijkheden die in uw situatie mogelijk zijn.

Het dienstenaanbod van Ja! ICT

Wij werken voor particulieren en ondernemers. U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Installatie en onderhoud van netwerk hardware, zoals Synology nas
  • Herstel van systemen bij calamiteiten
  • Updates installeren
  • Training van personeel op ICT vraagstukken
  • Advies over aanschaf en beheer van netwerksystemen

Meer weten over de mogelijkheden in netwerkbeheer

De aanpak van Ja! ICT is flexibel en zorgt iedere keer opnieuw voor het maatwerk dat bij u gewenst of nodig is. U kunt ons een e-mail met uw vragen sturen via info@jaict.nl. Rechtstreeks contact over uw netwerkbeheer en de mogelijkheden krijgt u door te bellen met telefoonnummer 085-3012374.

.