Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

Kantoor automatisering

Wij verlenen ICT support voor op kantoor

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ICT automatisering op kantoor kan realiseren? Dan bent u bij Ja! ICT aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige digitale wereld automatisering op of voor kantoor. Wij brengen ten eerste een groot complex proces tot één werkend systeem. Maar daarnaast zorgen wij er ook voor dat u veel tijd en geld kunst besparen. Want automatisering maakt dingen sneller, duurzamer en biedt u dus veel meer rendement op. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan snel contact op met onze afdeling kantoor automatisering!

Kantoor automatisering als een uitdaging

Vrijwel alles verloopt tegenwoordig digitaal. Van uw zakelijke contracten met partners tot uw privé vakantiefoto’s. Dit omzetten in een automatisering is dus een heuse klus. Wij van Ja! ICT zien het dan ook als een uitdaging. Maar wel één waar wij graag onze tanden in zetten! Om het voor u wat overzichtelijker te maken, splitsen wij onze diensten op in verschillende afdelingen. Heeft u een product van Synology? Of heeft u interesse in zo’n topproduct? Dan kunt u dat bij ons aanschaffen. Maar daar houdt het niet op. Wij geven u namelijk ook graag direct advies over het betreffende product. Wat is er allemaal mee mogelijk bijvoorbeeld? En hoe kunt u er het beste uithalen? Ook wat betreft netwerkbeheer en systeembeheer bent u bij ons aan het juiste adres. Automatisering is namelijk overal in terug te vinden. Ook uw netwerk en gehele systeem zal daar in mee moeten gaan. Daarom kun u ons ook inzetten voor updates, configuraties en onderhoudsbeurten. Zowel bij u op locatie als op afstand. Ideaal dus!

De vijf voordelen van kantoor automatisering

Wist u dat u dankzij het juiste onderhoud en de beste automatisering veel langer plezier heeft van uw Synology producten? Het scheelt u ten eerste aanschafkosten van nieuwe producten. Ten tweede wordt de levensduur van uw producten steeds weer verlengd. Tot slot weet u ook zeker dat uw producten actueel zijn gemaakt. Elke keer weer. U kunt er dus prima mee verder, op hetzelfde tempo en met hetzelfde gemak. Kortom, laat onze specialist ook een bezoekje aan u brengen. Of dat nou voor ICT support, ICT automatisering, netwerkbeheer of systeembeheer is. Wij:

  • Leveren de beste kwaliteit
  • Halen elke deadline
  • Communiceren helder
  • Zijn goed betaalbaar
  • Werken zeer professioneel

Overtuigd?

Neem contact op met Ja! ICT. Bel telefoonnummer 085 301 23 74. Of stuur een e-mail naar info@jaict.nl. Wij helpen u graag op het gebied van kantoor automatisering!