IT Monitoring

Nieuwe oren en ogen in jouw IT-systeem

Regeren is vooruitzien. Als IT-beheerder verwacht men absolute regie over de complete IT-omgeving van het bedrijf. Als er iets mis is weten collega’s je te vinden en moet jij uitzoeken wat er aan de hand is. Zorg ervoor dat niet jouw collega’s de oren en ogen van jouw IT-regie zijn.

Je weet pas dat er iets mis is zodra collega’s komen klagen. Herkenbaar?

Draai de rollen om met krachtige IT-monitoring. Ontvang meldingen voordat systemen vastlopen, kritische applicaties traag functioneren of apparaten uitvallen.

Top 10 kritische onderdelen

Veel IT-beheerders raken de weg kwijt in alle monitoringsprogramma’s. Uit ervaring weten wij welke onderdelen je absoluut moet monitoren, dit is de top 10:

  1. Online status van apparaten
  2. Status van harde schijven
  3. CPU gebruik
  4. Processen
  5. Windows-services
  6. Gebeurtenislogboek
  7. Schijfruimte
  8. Windows Update
  9. Anitvirussoftware
  10. Windows Firewall

 

Stel de juist regels, drempels en meldingen op de prestaties van de kritische onderdelen in uw IT-omgeving. Als je begint met monitoring van deze onderdelen kom je je collega’s alleen nog maar tegen bij het koffieapparaat;).

(tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

IT-monitoring, samen met JA!ict

Of het nu gaat om eenvoudige ondersteuning of bedrijfskritische processen. Het monitoren van IT-hardware binnen uw bedrijfsomgeving is onmisbaar geworden. JA!ict ondersteunt bij de inrichting en afstemming van gedegen monitoring. We werken graag samen met jou als IT-beheerder om tot de best werkende oplossing te komen.

Regeren is vooruitzien. Bewijs? Probeer nu 3 maanden gratis.

Nu iets vragen?

Bel Robert, de specialist: 085 – 301 2374. Als hij al iemand helpt, graag even aan de lijn blijven wachten s.v.p. Bedankt!