Internet & VOIP

Synology router

We kennen in Nederland natuurlijk de steeds massaler toegepaste glasvezel bekabeling. Voorheen waren we al bijzonder tevreden met de stabiele- en snelle verbindingen die DSL ons bood. Van beide systemen maken we bij Ja! ICT Dronten optimaal gebruik. Om dit optimale resultaat te kunnen bereiken maken we gebruik van een Synology router.

Cloud-toepassingen

Steeds meer bedrijven schakelen over op Cloud-toepassingen. Zo wordt ook het gebruik van een hosted VOIP centrale steeds populairder. Uw eigen telefooncentrale in de Cloud? Dan profiteert u van stabiele verbindingen, optimaal gebruikersgemak en zeer lage tarieven voor uw telefoon- en internetverkeer.

Uw specialist voor uw internet en VOIP

Ja! ICT Dronten is uw specialist als het gaat om betrouwbare systemen waar uw Internet en VOIP volkomen stabiel op functioneert. De Synology router kan worden gecombineerd met DSL en glasvezel. Wij stellen uw internetverbinding in en zorgen voor de vlekkeloze werking van uw router. Precies het aantal telefoonbijplaatsen dat u nodig heeft? Dat is voor Ja! ICT Dronten geen enkel probleem. Snel en voordelig geleverd en geplaatst! Daarnaast kunnen we zorgen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Kies voor onze duurzame en betrouwbare Internet en VOIP-systemen. Wij bieden u de beste kwaliteit en hoogste service. Levering, plaatsing en onderhoud kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!