Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT Zwolle

ICT en systeembeheer Zwolle

Zoekt u in Zwolle naar ICT support voor Synology producten? Neem dan contact op met Ja! ICT.

Zakelijk en particulier ICT beheer Zwolle Ja! ICT

Wij bieden u producten, advies en onderhoud voor het merk Synology. Zowel voor zakelijk als particulier gebruik. De vakmensen van Ja! ICT kunnen u overal helpen. In onze vestiging in Dronten, bij u in Zwolle en op afstand. Vanwege ons perfecte onderhoud, kunt u jaren vooruit met uw waardevolle producten van Synology. Wij zorgen voor de nieuwste updates, de best passende uitbreiding en de juiste ondersteuning. Kortom, de volledige ICT automatisering. Lees snel verder!

Besteed systeembeheer uit!

Het zou natuurlijk makkelijk zijn als u zelf uw Synology producten kon onderhouden. Maar systeembeheer is geen simpele klus. Netwerkbeheer evenmin. Besteed daarom het ICT support uit. En wel aan Ja! ICT. Wij weten alles van de producten van Synology. Ook uw producten in Zwolle kunnen wij precies zo onderhouden dat u er nog jarenlang plezier van heeft. Wat u ook gedaan wilt hebben: wij regelen het voor u. Een uitbreiding van een harde schijf? Zonder data- of configuratieverlies? Een volledig Synology package in Zwolle laten installeren en configureren?

Het uploaden van het werkgeheugen van uw harde schijf? Wij pakken elke vorm van systeembeheer graag voor u op. Mocht het nodig zijn dan komen wij daarvoor graag naar Zwolle. Bij Ja! ICT moet u zijn als het gaat om ICT automatisering.

Niet alleen toegankelijk in Zwolle
U heeft graag al uw data overal ter beschikking. Dat begrijpen wij als ervaren ICT beheerder als geen ander. Daarvoor kunt u het beste een Synology NAS aanschaffen. Met een NAS (Network Attached Storage) kunt u vanaf elke locatie terecht bij uw data. Uw foto’s, films of zakelijke documenten bijvoorbeeld. Ook bestanden om te delen met anderen kunnen prima opgeslagen worden in een NAS. Uw NAS kan, als harde schijf, aangesloten worden op uw router (uw netwerk). Heeft u al een Synology NAS in Zwolle staan? Dan verlenen wij graag het systeembeheer en het netwerkbeheer ervan. Heeft u er nog geen? Neem dan contact op met de ICT beheerder van Ja! ICT. Dan zorgt hij dat u straks in Zwolle over uw ideale Synology NAS beschikt.

Van netwerkbeheer tot aan ICT automatisering

Ja! ICT Zwolle levert de volgende diensten:

  • ICT support
  • Netwerkbeheer
  • Systeembeheer
  • Uitbreidingsprojecten
  • Installeren en configureren
  • Contactmogelijkheden