Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT zeewolde

Net even een stukje extra ICT of volledig systeembeheer nodig?

Wilt u in Zeewolde gebruikmaken van een bedrijf dat flexibel voor u inzetbaar is op het gebied van ICT automatisering? Dan vindt u in de buurt van Zeewolde Ja! ICT.

Wij zijn een uiterst flexibel bedrijf dat u in kunt zetten voor tijdelijke en langere projecten op het gebied van ICT automatisering en ICT support. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in de producten van Synology. Hardware, disks en de Synology nas kennen voor ons geen geheimen. Wij plaatsen bijvoorbeeld de Synology nas bij steeds meer van onze klanten in Zeewolde en elders. Zoekt u daarnaast een goede netwerkbeheerder? Voor al uw Synology producten en systeembeheer van andere merken? Dan bent u bij Ja! ICT ook helemaal aan het juiste adres. Wij werken overigens niet alleen voor bedrijven. Ook als particulier kunt u prima bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u al uw computer en hardware op een Synology nas wil aansluiten. Wij helpen dan met de installatie en de back-ups. Al uw digitale data zijn nu goed vindbaar, bruikbaar en beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Zullen we binnenkort eens kennismaken over de ICT automatisering bij u in Zeewolde?

Training op locatie in Zeewolde

Bij Ja! ICT zijn we uiterst flexibel en van alle markten thuis. Zeker als het gaat om Synology producten kunnen we u op veel verschillende manier van dienst zijn. Ideaal voor bedrijven die ons niet altijd nodig hebben als netwerkbeheerder of voor systeembeheer. Wij komen langs wanneer u dat nodig vindt. Bijvoorbeeld voor een eerste installatie van een Synology nas. Aansluitend kunnen we de training van de eigen ICT beheerder doen. Dit geeft gewoon precies dat stukje extra dat uw bedrijf nodig heeft om de ICT automatisering in eigen hand te kunnen houden. Als ICT beheerder kunnen we voor u op de achtergrond blijven. U doet dan in Zeewolde gewoon een beroep op ons als u de ICT support van Ja! ICT nodig heeft.

Ja! ICT is uw Synology expert in Zeewolde

We zijn volkomen flexibel en bieden u onder meer de volgende diensten:

  • Deskundig advies bij de aanschaf van Synology producten
  • Periodiek onderhoud aan hardwaren, zoals Rackstation
  • Maatwerk systeembeheer voor alle Synology producten
  • ICT support voor alle dringende vragen. Praktische oplossingen gegarandeerd
  • Training voor mensen die zelf het systeembeheer geheel of gedeeltelijk doen

Contact opnemen met Ja! ICT in Zeewolde
Telefoonnummer 085-3012374 geeft u rechtstreeks contact met een van onze medewerkers. Stel uw vragen ook per mail op het e-mailadres info@jaict.nl. Ja! ICT is uw specialist voor de ICT automatisering in Zeewolde.