Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT support

Goede ondersteuning in hard- en software zorgt voor stabiliteit

Zoekt u een goed bedrijf in ICT support? Vanuit Dronten is Ja! ICT Dronten u dan graag van dienst.

ICT is in iedere organisatie een belangrijk onderwerp. Bij de support gaat het er dan natuurlijk om dat u precies datgene krijgt dat in uw organisatie nodig is. Voor Ja! ICT Dronten is flexibiliteit daarbij zeer belangrijk. Wij zijn praktijkmensen in de ICT. We installeren Synology ICT en bieden precies de support die u nodig heeft. Praktisch en effici├źnt. Soms plaatsen we alleen de ICT-omgeving en heeft u ons voor de support niet meer nodig. Waarom? Omdat u in de eigen organisatie heeft voorzien in de juiste kennis en ervaring om de ICT te onderhouden. Bij veel bedrijven loopt dit vlekkeloos. We worden dan hooguit voor support nog gevraagd om een software update uit te voeren. Er zijn echter ook bedrijven die ons inschakelen voor de volledige installatie en het onderhoud van de Synology systemen. Met Ja! ICT Dronten heeft u in ieder geval een partner in huis die zorgt voor de flexibiliteit die in uw situatie gevraagd wordt.

Over Ja! ICT

Wij bieden support in brede zin aan bedrijven en particulieren die hun ICT-systemen vlekkeloos willen laten werken. Dit doen wij vooral met toepassing van Synology ICT-systemen en onderdelen. Hierin zijn wij specialist. We werken vanuit Dronten, maar werken hierbij voor klanten in heel Nederland. Onze dienstverlening is volledig flexibel. U kunt ons inhuren voor de installatie van Synology. Aansluitend draagt u zelf zorg voor de operationele uitvoering. Wij kunnen zorgen dat uw personeel wordt getraind en de vaardigheden voor zelfstandig opereren zich eigen maakt. Wilt u volledige ondersteuning? Ook dat bieden wij. We zorgen in iedere situatie vooraf voor het maken van goede afspraken. Dat zorgt iedere keer opnieuw voor een prettige samenwerking. Mogen we u binnenkort begroeten als onze volgende opdrachtgever?

Wat doet ICT support eigenlijk
Om u een beeld te geven van de manier waarop in algemene zin wordt voorzien in de support van uw ICT noemen we u hierbij een aantal kerntaken:

  • Het installeren van hardware
  • Het aanleggen van ICT-systemen
  • Het uitvoeren van software updates
  • Het aanpassen van hard- en software naar de actualiteit
  • Het bieden van ondersteuning bij storingen
  • Contact opnemen met Ja! ICT Dronten voor ICT support

Telefoon 085-3012374. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@jaict.nl. We zien u graag binnenkort voor een kennismaking over onze dienstverlening op het gebied van ICT support.