Bel nu: 085 301 23 74 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT-personeel voor (tijdelijke) versterking?

Op zoek naar ICT-personeel voor (tijdelijke) versterking van je ICT-afdeling?

ICT-personeel bij Ja! ICT

Er heerst een groot ICT-personeelstekort, waardoor het lastig kan zijn om (tijdelijke) versterking voor je ICT-afdeling te vinden. Zoek je bijvoorbeeld……ICT-personeel voor een specifiek project binnen je bedrijf?... freelance ICT’ers voor (tijdelijke) versterking van je ICT-afdeling?... ICT-zzp’ers die je uit de brand kunnen helpen met een uitdaging? Ja! ICT helpt je in je zoektocht! Jij geeft door wat je zoekt en wij regelen een match voor je. Handig, toch?

Contact opnemen

Waarom klanten voor het ICT-personeel van JA!ICT kiezen:

Eén contactpersoon
Wanneer je met JA!ICT werkt, heb je één contactpersoon voor je (tijdelijke) ICT-personeel, (automatiserings)projecten en/of reguliere werkzaamheden. Dit bespaart je tijd op het vlak van communicatie en interne processen.

De perfecte match
Door onze achtergrond in ICT vinden we de perfecte match voor jouw vraagstuk. Wanneer wij ICT-personeel werven, kijken we naar vakkennis, ervaring en persoonlijkheidskenmerken.

Persoonlijke aanpak
Wij van Ja! ICT verdiepen ons in onze klanten, denken proactief met ze me en gaan altijd op zoek naar de beste kostenefficiënte oplossing. Een persoonlijke aanpak op maat staat bij ons centraal.

Goede service
Wanneer je met één van onze freelancers samenwerkt, kun je (indien nodig) op ondersteuning vanuit Ja! ICT rekenen. Goede service en begeleiding vinden wij uiterst belangrijk.

Op zoek naar deskundig (tijdelijk) ICT-personeel?

Over Ja! ICT

ICT-bedrijf Ja! ICT is gevestigd in Almere en helpt bedrijven op het vlak van systeembeheer, ICT-beheer, kantoorautomatisering en Synology. Daarnaast creëert Ja! ICT de perfecte match tussen opdrachtgevers en freelancers.

Wij staan voor heldere afspraken en duidelijkheid vooraf. Met onze persoonlijke aanpak helpen we ondernemingen om de juiste ICT-oplossingen te vinden. Hierdoor besparen we ze tijd, geld en energie.

Neem contact op

Dit zeggen andere over JA! ICT

"Ja! ICT is een betrouwbare zakenpartner die zijn afspraken nakomt."

R.A. van der Walle - Diktio Solutions

"Ja! ICT is een betrouwbare en professionele probleemoplosser, waarbij klantbelang hoog in het vaandel staat."

Inge Lugtenborg - Makelaardij Lugtenborg o.g.

"Ja! ICT is voor ons een betrouwbare en altijd beschikbare ontzorger die kennis van zaken combineert met inzicht in onze behoeften en ons flexibele, praktische en afdoende oplossingen biedt."

Geert Krikke - Krikke de Wit B.V.

Waar kan ik ICT-personeel vinden?

Er heerst een groot ICT personeelstekort in Nederland. Hierdoor vinden vele opdrachtgevers het moeilijk, om passend IT-personeel te vinden. Het is lastig om vooraf te weten, hoe vakkundig iemand is, hoeveel ervaring iemand daadwerkelijk heeft en of het ook persoonlijk een goede match is.

Bedrijven hebben geen tijd om veel energie in hun zoektocht naar goede ICT-freelancers te steken. Daarnaast, zien we regelmatig dat het ze aan ervaring op het gebied van screening ontbreekt. Het resultaat? Ze huren iemand in, die niet goed bij hun bedrijf past. Hierdoor verliezen ze jaarlijks onnodig veel tijd, geld en energie.

Ja! ICT helpt je, om dit te voorkomen. Door onze achtergrond op het vlak van ICT, onze connecties en onze expertise, zijn we in staat om een goede match voor je bedrijf te vinden.

ICT-personeel van Ja! ICT

 • Systeembeheerder;
 • Web developer;
 • Backend-developer;
 • Frontend-developer;
 • Hardware engineer;
 • Applicatieontwerper;
 • Technical support engineer;
 • ICT-specialist;
 • ICT-consultant;
 • SEO specialist;
 • Webmaster;
Neem contact op

Hoe werkt het?

 1. ICT-personeel gezocht? Zo vind je jouw perfecte ICT-match met Ja! ICT:
 2. Neem contact op via dit contactformulier;
 3. Een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met je op voor het bespreken van jouw wensen en de opdracht;
 4. Op basis van je wensen, gaan we aan de slag met de zoektocht. Hierbij kijken we naar de vakkennis, ervaring en persoonlijkheid van de freelancer. Uiteindelijk ontvang je van ons maximaal 3 potentiële kandidaten, die bij jouw wensen aansluiten.
 5. ICT-personeel gevonden via Ja! ICT? Wij houden na plaatsing regelmatig contact, om te kijken hoe de samenwerking bevalt en jullie (indien gewenst) hierin te adviseren/ondersteunen.

Dit levert het je op:

 • Als je besluit in zee te gaan met Ja! ICT, levert het je dit op:
 • Geen verspilde tijd en energie in de zoektocht naar de juiste ICT-er;
 • Volledige bezetting van je ICT-afdeling;
 • Verlaging van werkdruk van je huidige ICT-medewerkers;
 • Snelle realisering van ICT-projecten;
 • Efficiënte invoering van automatiseringsoplossingen;
 • Duidelijke communicatie en afspraken voor en tijdens het traject.
Klaar om jouw ICT-afdeling uit te breiden? Neem contact op!