Bel nu: 085 301 23 74 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

Op zoek naar freelance IT-opdrachten?

Als freelancer kan het een uitdaging zijn, om geschikte freelance IT-opdrachten te vinden.

Op zoek naar freelance IT-opdrachten?

Herken jij je in de onderstaande situaties?

 • Je bent teveel tijd kwijt aan acquisitie;
 • Je weet niet goed, hoe je (tijdelijke) opdrachtgevers kunt vinden, die bij je passen;
 • Je wilt ontzorgd worden op het gebied van communicatie en afspraken met opdrachtgevers.

Hoe fijn zou het zijn, als je dit zou kunnen realiseren? Goed nieuws! JA!ICT helpt je in je zoektocht naar de juiste freelance IT-opdrachten!

Contact opnemen

Waarom freelancers via Ja! ICT willen werken:

De perfecte match
Dankzij onze achtergrond in ICT, helpen we je om de perfecte opdrachtgever te vinden. Hierbij kijken we naar jouw vakkennis, ervaring en persoonlijkheidskenmerken. Deze leggen we naast de freelance IT-opdrachten, die we vanuit opdrachtgevers ontvangen.

Coaching & support

Wij vinden het belangrijk dat een samenwerking goed verloopt. Daarom ontvangen al onze freelancers indien gewenst coaching en ondersteuning tijdens de samenwerking. Wanneer je via JA!ICT aan de slag gaat, sta je er nooit alleen voor.

Ontzorgen

Urenlange communicatie heen en weer met de klant is verleden tijd dankzij JA!ICT. Wanneer je via JA!ICT jouw freelance IT-opdrachten vindt, ontzorgen we je op het vlak van communicatie en afspraken met de opdrachtgever.

Langdurige samenwerking

Wij van Ja! ICT streven niet alleen naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, maar ook met onze freelancers. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk en dit zul je merken, wanneer je met Ja! ICT samenwerkt.

Over Ja! ICT

Ja! ICT is een ICT-bedrijf in Almere. Wij helpen bedrijven op het gebied van systeembeheer, ICT-beheer, kantoorautomatisering en Synology. Daarnaast ondersteunen we bedrijven in het vinden van goed ICT-personeel.

Ja! ICT staat voor heldere afspraken met duidelijkheid vooraf. Door middel van onze unieke en persoonlijke aanpak, helpen we bedrijven om de juiste ICT-oplossingen te vinden en besparen we ze tijd, geld en energie.

Aan de slag via Ja! ICT? Neem contact op!

Waar vind ik freelance IT-opdrachten die bij mij passen?

Dit is een vraag die veel ICT-freelancers zich stellen. Ze hebben vaak moeite, om freelance IT-opdrachten te vinden, die bij ze passen.

In hun zoektocht naar goede opdrachtgevers zijn ze vaak onnodig veel tijd en energie kwijt. Daarnaast besteden ze veel uren aan het communiceren heen en weer met een potentiële opdrachtgever. Dit kost zowel de freelancer als de opdrachtgevers op lange termijn veel geld.

Ja! ICT helpt freelancers en opdrachtgevers, door de juiste match te creëren. Opdrachtgevers benaderen ons voor projecten en wij vinden een freelancer die bij ze past. Dit doen we op basis van de ervaring, vakkennis en persoonlijkheidskenmerken van de freelancer.

Onze werkwijze

Vraag jij je af, hoe een samenwerking met Ja! ICT in zijn werk gaat? Zo werkt het:

 1. Neem contact op met Ja! ICT, als je graag in onze pool van IT-freelancers opgenomen wilt worden;
 2. Een van onze medewerkers neemt telefonisch contact met je op voor een kennismaking. Hierdoor krijgt hij of zij een goed beeld van je wensen en je vakkennis, ervaring en persoonlijkheid;
 3. Wanneer we een opdracht vinden, die bij je achtergrond past, neemt een van onze medewerkers contact met je op;
 4. Wij leveren bij de opdrachtgever standaard maximaal 3 geschikte kandidaten aan. De opdrachtgever maakt uiteindelijk de keuze, met wie ze willen samenwerken;
 5. Geplaatst bij een opdrachtgever? Wij houden regelmatig contact met zowel jou als de opdrachtgever en bieden indien gewenst ondersteuning tijdens de samenwerking.
Neem contact op

Wat voor opdrachten kan ik via Ja! ICT vinden?

De freelance IT-opdrachten via Ja! ICT variëren. De ene keer gaat het om een vervanging voor speciaal verlof of tijdelijke invulling van een bestaande functie bij de klant. De andere keer gaat het over het samenstellen van een projectteam om een automatiseringstraject bij een klant goed te laten verlopen. Wij hebben voor onze freelancers diverse interim opdrachten binnen de ICT.

Wie zijn jullie opdrachtgevers?
De grotere MKB-bedrijven, gemeentes en zorginstellingen die een eigen ICT-afdeling hebben en meer dan 200 werkplekken, die tijdelijk extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Dit levert het je op

Wanneer je via Ja! ICT aan de slag gaat als freelancer, levert het je dit op:

 • Een opdracht van minimaal 3 maanden bij een bedrijf dat bij je past;
 • Duidelijke communicatie en afspraken voor en tijdens het traject;
 • Support van een tussenpersoon, die regelmatig contact heeft met jou en de opdrachtgever en je ondersteuning kan bieden.
 • Een langdurige relatie met ICT-bedrijf Ja! ICT.
Freelance IT-opdrachten ontvangen via Ja! ICT? Neem nu contact op!

Veelgestelde vragen:

Welke kennis en ervaring moet ik hebben?
Het maakt niet uit, hoeveel kennis en ervaring je hebt. Wij kijken naar datgene wat de opdrachtgever nodig heeft en matchen op basis van de behoefte van de opdrachtgever en benodigde kennis, ervaring en persoonlijkheidskenmerken.

Welk specialisme zoekt Ja! ICT?
We focussen niet op een specifiek specialisme, omdat we onze klanten vooral willen ontzorgen. Daarom zijn we op zoek naar freelancers met functies zoals:

 • Systeembeheerder;
 • Web developer;
 • Backend-developer;
 • Frontend-developer;
 • Hardware engineer;
 • Applicatieontwerper;
 • Applicatiebeheerder;
 • Technical support engineer;
 • ICT-specialist;
 • ICT-consultant;
 • SEO specialist;
 • Webmaster;
 • +++
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op!