Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT nunspeet

Synology nas en andere Synology producten en support

Wilt u uw ICT automatisering in Nunspeet goed inrichten en (laten) onderhouden? Dan is bij u in de buurt van Nunspeet succesvol een beroep te doen op Ja! ICT.

Wij zijn een specialist op het gebied van Synology producten en diensten. Wilt u weten op welke manier wij uw organisatie in Nunspeet kunnen helpen met een Synology product, zoals de Synology nas? Bel of mail ons dan voor vrijblijvende informatie en een prijsopgave. Is uw systeembeheer of ICT automatisering niet helemaal (of helemaal niet) wat u er van verwacht? Laat ons dan eens vrijblijvend kennismaken. Er is een grote kans dat we bij u in Nunspeet als ICT beheerder, netwerkbeheerder of op het gebied van ICT support iets kunnen betekenen.

ICT voorbeelden uit de praktijk

Documenten en data kunnen prima worden opgeslagen op een Synology nas. Bij uitstek een product van hoge kwaliteit dat vlekkeloos moet functioneren. Niet voor niets hebben we bij Ja! ICT gekozen voor de Synology nas. Net als alle producten van Synology voldoet deze aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ja! ICT plaatst bij steeds meer bedrijven en particulieren, ook in Nunspeet, dit ICT automatisering item. In de praktijk plaatsen we soms alleen de Synology nas. Maar daarnaast treden wij ook op als ICT beheerder of netwerkbeheerder. Doe ook in Nunspeet een beroep op onze flexibiliteit. Bijvoorbeeld voor systeembeheer, ICT support of voor training van uw personeel. Uw mensen kunnen na de training voor een groot gedeelte zelfstandig functioneren binnen de ICT automatisering. Laat u het werk als netwerkbeheerder of bij systeembeheer liever aan ons over? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

De diensten van Ja! ICT in Nunspeet

Wij zijn een allround specialist in Synology producten en het onderhoud daarvan. U kunt een beroep op onze flexibele aanpak doen op de volgende gebieden:

  • Synology nas en andere producten leveren en installeren
  • Training van personeel in ICT automatisering
  • Optreden als ICT beheerder en netwerkbeheerder
  • Ondersteuning van intern systeembeheer
  • ECT support op Synology producten en ICT automatisering

Neem contact op in Nunspeet met Ja! ICT

Voor meer informatie over de mogelijkheden in ICT automatisering, systeembeheer, Synology ICT support en ICT automatisering kunt u contact met ons opnemen. Ja! ICT is te bereiken met een e-mail op het adres info@jaict.nl. Telefoon 085-3012374 belt u in Nunspeet als u direct persoonlijk contact over Synology mogelijkheden wilt hebben.