Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT Lelystad

Uw Synology specialist

Dichtbij Lelystad, in Almere, vindt u Ja! ICT. Wij verlenen allerhande ICT support voor uw Synology producten.

Uiteraard kunt u de producten ook direct bij ons kopen. Wij weten alles over de producten van Synology. Op die manier kunnen wij u prima adviseren en ondersteunen qua ICT automatisering, netwerkbeheer en bijvoorbeeld systeembeheer. Zowel op afstand als bij u op locatie in Lelystad. Neem dus snel contact met ons op!

Blijf bij met een vooruitstrevende ICT omgeving

De wereld van ICT is voortdurend in beweging. Om bij te blijven moeten er dus ook regelmatig updates of configuraties worden uitgevoerd. Ook bij u in Lelystad. Als u zelf geen ICT beheerder bent, is het handig dit uit te besteden. Aan Ja! ICT dus! Wij pakken graag de ICT automatisering, het netwerkbeheer en het systeembeheer voor u op. Wist u dat u op die manier veel langer plezier heeft van uw Synology producten? Nieuwe producten kopen kost immers veel meer! Wat wij voor u uitvoeren in Lelystad kan van alles zijn. Het uploaden van een volledig werkgeheugen bijvoorbeeld. Of het uitbreiden van een harde schijf. Of het installeren en configureren van een compleet Synology package. Uiteraard gebeurt alles zonder ongewild data- of configuratieverlies. Kortom, wat u in Lelystad ook gedaan wilt hebben; wij helpen u graag!

Heeft u dit al in Lelystad?

Hét product om al uw documenten goed op te slaan én overal te kunnen openen is de Synology NAS. Met deze NAS (Network Attached Storage) opent u namelijk overal al uw foto’s, films en documenten. Superhandig dus. Voor particulieren en bedrijven. Heeft u nog geen Synology NAS in Lelystad? Neem dan contact op met onze ervaren ICT beheerder. Hij adviseert u graag over het product, het onderhoud en de mogelijkheden. Denkt u dat een Synology NAS een moeilijk product is, enkel voor professionals in de ICT? Nee hoor. Een NAS is makkelijk aan te sluiten op uw router/netwerk. Dat is alles! Maar ook dat doet onze specialist graag voor u in Lelystad.

ICT support Lelystad

Onze ICT beheerder heeft al veel klussen mogen uitvoeren. Of het nou algemeen ICT support betreft, specifieke ICT automatisering, volledig netwerkbeheer of actueel systeembeheer. Wij bieden altijd de volgende 5 voordelen:

  • Wij leveren de beste kwaliteit
  • Wij houden ons aan deadlines
  • Wij hanteren heldere communicatie
  • Wij zijn erg betaalbaarheid
  • Wij werken uiterst professioneel

Bereikbaarheid
Ja! ICT is bereikbaar op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld bellen naar 085-3012374. Of u stuurt een e-mail naar info@jaict.nl. Dan helpen wij u vervolgens snel in Lelystad!