Bel nu: 085 301 23 74 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT bedrijf in Lelystad?

Ja! ICT is een goede optie, als je op zoek bent naar ICT Lelystad en omgeving. Om de volgende redenen kiezen klanten voor de ICT-diensten van Ja! ICT:

Op zoek naar een ICT-bedrijf Lelystad?

Ben je aan het oriënteren op het vlak van ICT en zoek je een betrouwbare en deskundige ICT-partner voor jouw MKB-bedrijf? Beantwoord deze vragen:

  • Met wie neem je contact op, wanneer jouw mailserver een storing heeft?
  • Wie bel je, wanneer jouw computer niet meer wilt opstarten?
  • Waar kun je terecht, wanneer jouw Synology-producten een foutmelding geven?
  • Met wie spar je op het gebied van automatisering?
  • Waar kun je terecht voor hulp en ondersteuning rondom het uitkiezen van nieuwe systemen voor jouw bedrijf?

Contact opnemen

Contact opnemen

Deze klanten waren je voor

Deze klanten hebben voor de Synology-diensten van Ja! ICT gekozen:

Senvd
Lugtenborg
Krikke-de-wit

Om deze redenen kiezen klanten voor Ja! ICT

Moet je hiervoor op dit moment bij meerdere partijen aankloppen of heb je voor sommige problemen nog geen geschikte ICT-partner kunnen vinden? Dit geeft aan dat er nog ruimte is voor verbetering van het ICT-beheer binnen jouw bedrijf. Ja! ICT wil graag kennis met je maken, als je op zoek bent naar ICT Lelystad en omgeving, om te kijken of we de juiste ICT-partner voor jullie bedrijf zijn.

We voorkomen problemen
Het voorkomen van problemen is de snelste en meest kostenefficiënte oplossing voor bedrijven m.b.t. ICT. Problemen achteraf aanpakken kost vaak meer tijd en materiaal, waardoor de kosten voor de klant sneller kunnen oplopen.

Zorgeloos ICT-beheer
65% van ICT-problemen kunnen voorkomen worden. Wanneer je een goed ICT-bedrijf inhuurt, reduceer je het aantal ICT-problemen binnen jouw MKB-bedrijf. Hierdoor bespaar je geld, tijd en energie.

Duidelijkheid en deskundigheid
Wij zijn expert op het vlak van ICT Lelystad en kantoorautomatisering. Ja! ICT regelt al jouw ICT-kwesties en ontzorgt je op dit gebied. Daarnaast staat duidelijkheid vooraf bij ons voorop. Vooraf aan onze samenwerking weet je, aan welke kosten je moet denken en wat wel of niet in de service inbegrepen zit.

Persoonlijke service
Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Dit merken onze klanten door middel van afspraken op de locatie van de klant, advies op maat en heldere communicatie.

We werken snel en lossen problemen spoedig op
We vinden het belangrijk om problemen in één keer op te lossen, i.p.v. in deelstappen. Hierdoor besparen we tijd op het gebied van communicatie met de medewerkers, waardoor we efficiënt en snel problemen kunnen oplossen.

Professionele sparringpartner voor ICT & automatisering
Veel MKB-bedrijven vinden het moeilijk, om beslissingen op het gebied van ICT & automatisering te nemen. Ja! ICT helpt je om de juiste ICT-producten voor jouw bedrijf te kiezen.

Neem contact op

Onze diensten

Onze diensten Vraag jij je af, wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het vlak van ICT-beheer? Hieronder zie je een overzicht van onze diensten.

ICT Beheer MKB

We kiezen de best passende ICT-oplossingen bij jouw MKB-bedrijf en verzorgen het beheer.

Systeembeheer MKB

Wij ontzorgen jullie van de technische uitdagingen in jullie ICT-omgeving door het beheer en onderhoud over te nemen.

Kantoorautomatisering MKB

Wij helpen je met het ontwikkelen van duurzame, snelle en efficiënte ICT-oplossingen.

Over Ja! ICT

Op zoek naar ICT Lelystad en wil je graag een betrouwbaar ICT-bedrijf voor jouw bedrijf inschakelen? Ja! ICT is dé perfecte ICT-partner op het gebied van systeembeheer, ICT-beheer, Synology en kantoorautomatisering. Ons bedrijf is ontstaan uit het idee dat ICT-beheer meer persoonlijk en proactief ingericht kan worden. Goede service en persoonlijke ondersteuning staan bij ons voorop. Door regelmatig bij onze klant op locatie langs te gaan, heldere kwartaalrapportages aan te leveren en onze 24/7 service, kun je dit ervaren. Ja! ICT staat voor systeembeheer op maat, waardoor we altijd oplossingen vinden, die goed bij jouw bedrijf passen.

Door middel van kantoorautomatiseringssystemen, de correcte hard- en software en onze geavanceerde monitoringssystemen, helpen we je om ICT-problemen binnen jouw bedrijf te voorkomen en kosten te besparen.

Neem contact op