Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT kampen

Het beste onderhoud

Bent u op zoek naar ICT support voor uw Synology producten in Kampen? Dan is Ja! ICT uw partner.

Zowel voor zakelijk als particulier gebruik. Wij herbergen enorm veel kennis over de producten van Synology. Daarom kunnen wij u optimaal adviseren over onderhoud, ondersteuning en ICT automatisering. Dit doen wij zowel op afstand, als bij u op locatie in Kampen. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten via onderstaande contactgegevens.

Uitgebreid pakket
Het werk van een ICT beheerder omvat een uitgebreid pakket aan diensten. De wereld van ICT staat dan ook nooit stil. Wilt u bij blijven? Dan is het van belang tijdig aan ICT automatisering te denken. Ook wat betreft updates en configuraties is het verstandig uw systeembeheer en netwerkbeheer regelmatig en tijdig te onderhouden. Ja! ICT pakt deze werkzaamheden graag voor u op. Wij zijn uitermate op de hoogte van hoe de producten van Synology in elkaar steken. Daarom zijn wij uw ideale partner als het gaat om ICT support. Heeft u dus ondersteuning nodig in Kampen? Laat ons u dan voorzien van het beste advies, de mooiste producten en het snelste onderhoud. Soms kunnen wij werken op afstand. Maar als een bezoekje aan Kampen gewenst wordt, dan komen wij direct naar u toe. Kortom, ook uw systeembeheer in Kampen ligt bij ons in professionele handen. Bent u al overtuigd? Maak dan snel een afspraak!

Als u buiten Kampen wat nodig heeft
Misschien heeft u al wel eens gehoord van een NAS (Network Attached Storage). Sterker nog, misschien bent u al in het bezit van zo’n topproduct in Kampen. Wij weten alles over de Synology NAS. Hier kunnen wij u dan ook volledig advies en complete ondersteuning op leveren. U kunt via ons natuurlijk ook direct een Synology NAS aanschaffen. Wat levert zo’n product u op? Daar kan onze ICT beheerder u meer over uitleggen. In het kort: Een Synology NAS sluit u aan op uw router (netwerk) in Kampen, of waar dan ook. U kunt dan overal, echt overal, terecht bij uw documenten. Handig hè!

Goed beoordeeld

Onze diensten worden erg goed beoordeeld. Zo krijgt ons werk (ICT support, ICT automatisering, netwerkbeheer en systeembeheer) een uitmuntende score op de volgende gebieden:

  • Kwaliteit
  • Deadlines
  • Communicatie
  • Betaalbaarheid
  • Professionaliteit

Uw partner in ICT
Ja! ICT is graag uw veelzijdige partner op het gebied van ICT. Bel snel naar telefoonnummer 085-3012374. Of stuur een e-mail naar info@jaict.nl. Wij helpen u graag eenvoudig op afstand of direct bij u in Kampen.