Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT Harderwijk

Alles voor Synology

Heeft u in Harderwijk producten staan van Synology? Dan verleent Ja! ICT graag het ICT support daarvan. Bij ons vindt u de beste Synology producten.

Omdat wij daar veel kennis over hebben, kunnen wij u optimaal adviseren en ondersteunen. Of u uw producten nou zakelijk of privé gebruikt. Wist u dat wij u zelfs kunnen helpen op afstand? Maar mocht het nodig zijn, dan komen wij gewoon naar Harderwijk toe. Met het juiste onderhoud verlengt u de levensduur van uw producten met lange tijd. Kies daarom ook voor ICT automatisering van Ja! ICT.

Allerhande ICT diensten

ICT automatisering bestaat uit verschillende onderdelen. Als u nooit achter wilt lopen qua updates en mogelijkheden, moeten verschillende facetten voortdurend onderhouden worden. Uw systeembeheer bijvoorbeeld. Maar ook uw netwerkbeheer. De vakmensen van Ja! ICT pakken graag dit ICT support op. Laat ons uw Synology producten in Harderwijk automatiseren, updaten en onderhouden. Wat uw wens ook is: wij regelen het graag voor u. Het uitbreiden van een harde schijf bijvoorbeeld. Of een volledig Synology package bij in Harderwijk installeren en configureren. En wat dacht u van het uploaden van het werkgeheugen van uw harde schijf? Laat elke vorm van systeembeheer maar aan ons over. Wij realiseren het graag. Op afstand of bij u in Harderwijk.

Ver buiten Harderwijk
U wilt graag overal bij uw foto’s, films en documenten kunnen. Dé oplossing daarvoor is de Synology NAS. Heeft u er al één? Heel verstandig. Wilt u er één aanschaffen? Neem dan contact op met onze ICT beheerder. Een Synology NAS (Network Attached Storage) maakt het u mogelijk overal bij uw data te kunnen. Niet alleen in Harderwijk dus! Vraag Ja! ICT wat een Synology NAS allemaal voor u kan betekenen. Ook als u er al eentje heeft staan, kan onze ICT beheerder u adviseren om er nóg meer uit te halen. Ook verzorgen wij graag het systeembeheer en het netwerkbeheer van uw NAS. Neem snel contact met ons op over dit topproduct!

Van ICT support tot netwerkbeheer

ICT is een breed begrip. Graag helderen wij nog even op wat wij voor u in Harderwijk kunnen betekenen:

  • Training
  • Aanschaf
  • ICT Support
  • Netwerkbeheer
  • Systeembeheer

Benader ons
Kortom, Ja! ICT biedt u het beste advies, de beste service en de beste producten van Synology. Interesse? Bel dan telefoonnummer 085-3012374. Een mail sturen kan naar info@jaict.nl. Ja! ICT, voor de beste ICT automatisering in Harderwijk!