Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

Ja! ICT Harderwijk

Ervaar je vaak technische problemen binnen jouw bedrijf? Denk hierbij aan WIFI dat het plotseling niet meer doet, mailserver-storingen of kapotte hardware. Deze problemen kun je eenvoudig voorkomen, door Ja! ICT in te schakelen voor jouw ICT-beheer.

ICT Harderwijk: Werk met Ja! ICT voor al je ICT-kwesties

  • Zoek je een betrouwbare en deskundige ICT-partner voor jouw bedrijf? Doe de check:
  • Wie bel je op het moment, dat er een storing binnen jouw mailserver is?
  • Waar vraag je om hulp, als jouw computer ineens niet meer wilt opstarten?
  • Wie benader je, wanneer jouw Synology-producten een foutmelding geven?
  • Heb je al een sparringpartner op het vlak van automatisering?
  • Bij wie kun je terecht voor ondersteuning en advies voor het selecteren van nieuwe systemen voor jouw MKB-bedrijf?

Als je op dit moment nog bij meerdere partijen moet zijn voor bovenstaande kwesties, geeft dit aan dat er ruimte voor ontwikkeling is op het vlak van ICT binnen jouw bedrijf. Ja! ICT wil je graag leren kennen, om te ontdekken of we de beste ICT-partner voor jullie MKB-bedrijf zijn.

Contact opnemen

Waarom klanten voor Ja! ICT gaan:

Als je op zoek bent naar ICT Harderwijk en omgeving, is Ja! ICT de overweging waard. Hieronder vind je de redenen, waarom klanten voor onze ICT-diensten kiezen:

Problemen voorkomen
Problemen voorkomen i.p.v. te genezen is altijd de snellere en meer kostenefficiënte oplossing voor MKB-bedrijven op het vlak van ICT. Wanneer je ervoor kiest om problemen pas achteraf op te lossen, kost dit je meer materiaal en tijd. Hierdoor lopen de kosten sneller op.

Ontzorgen met ICT-beheer
Wist je dat 65% van alle ICT-problemen voorkomen kunnen worden? Met een goed ICT-bedrijf zoals Ja! ICT aan jouw zijde, verminder je de ICT-problemen binnen jouw bedrijf. Bespaar hiermee tijd, geld en energie.

Deskundigheid en duidelijkheid
Ja! ICT is ervaren op het gebied van ICT Harderwijk en kantoorautomatisering. Wij regelen al jouw ICT-uitdagingen en ontzorgen je volledig. Duidelijkheid vinden wij enorm belangrijk. Daarom weet je vooraf goed, welke kosten je kunt verwachten en welke service wel of niet hierbij inbegrepen zit.

Persoonlijk contact
Een persoonlijke service staat bij Ja! ICT centraal. Onze klanten zien dit terug, doordat we regelmatig bij de klant op locatie werken, advies op maat bieden en helder communiceren.

Spoedig werken en oplossen
Door problemen in één keer op te lossen, i.p.v. in deelstappen, besparen we jouw bedrijf tijd en geld. Wij kiezen altijd ervoor, om problemen efficiënt en spoedig op te lossen en effectief te communiceren.

Sparren op het vlak van ICT & automatisering
Vind je het ook moeilijk, om beslissingen rondom ICT & automatisering voor jouw bedrijf te nemen? Wij helpen je om de correcte ICT-producten te selecteren.

Neem contact op

Onze diensten

Vraag jij je af, wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het vlak van ICT-beheer? Hieronder zie je een overzicht van onze diensten.

ICT Beheer MKB

We kiezen de best passende ICT-oplossingen bij jouw MKB-bedrijf en verzorgen het beheer.

Systeembeheer MKB

Wij ontzorgen jullie van de technische uitdagingen in jullie ICT-omgeving door het beheer en onderhoud over te nemen.

Kantoorautomatisering MKB

Wij helpen je met het ontwikkelen van duurzame, snelle en efficiënte ICT-oplossingen.

Over Ja! ICT

ICT Harderwijk? Kies voor Ja! ICT! Wij zijn een betrouwbare ICT-partner op het vlak van kantoorautomatisering, Synology, ICT-beheer en systeembeheer. We vinden dat ICT-beheer meer persoonlijk en proactief kan en moet worden. Daarom staan persoonlijke en goede service bij ons voorop. Wij gaan regelmatig langs bij onze klanten op locatie, leveren duidelijke kwartaalrapportages aan en bieden (indien gewenst) 24/7 service. Ja! ICT biedt systeembeheer op maat en we vinden altijd een oplossing, die bij jouw bedrijf past. Met onze kantoorautomatiseringssystemen, de juiste soft- en hardware en uitgebreide monitoringssystemen, voorkomen we ICT-problemen binnen jouw bedrijf en bespaar je geld.

Dit zeggen andere over JA! ICT

"Ja! ICT is een betrouwbare zakenpartner die zijn afspraken nakomt."

R.A. van der Walle - Diktio Solutions

"Ja! ICT is een betrouwbare en professionele probleemoplosser, waarbij klantbelang hoog in het vaandel staat."

Inge Lugtenborg - Makelaardij Lugtenborg o.g.

"Ja! ICT is voor ons een betrouwbare en altijd beschikbare ontzorger die kennis van zaken combineert met inzicht in onze behoeften en ons flexibele, praktische en afdoende oplossingen biedt."

Geert Krikke - Krikke de Wit B.V.