Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT Dronten

Synology specialisten zorgen voor rust en stabiliteit in ICT

Wilt u dat uw ICT automatisering in Dronten vlekkeloos functioneert en op tijd onderhouden wordt? Kies van voor Ja! ICT Dronten.

Wij werken in Dronten en zijn leverancier en ICT beheerder van Synology producten. De Synology nas is een van onze veelgevraagde producten. Dat vinden we ook niet zo vreemd. Het is namelijk een voordelige en zeer stabiele oplossing voor al uw dataopslag. Wellicht weet u dat u met een Synology nas uw gegevens vanaf iedere plaats kunt benaderen en gebruiken. Een veilige back-up door de netwerkbeheerder zorgt er vervolgens voor dat er niets mis kan gaan met uw kostbare gegevens. Wilt u een ICT beheerder die zorgt dat alles bij u in Dronten in de ICT automatisering vlekkeloos verloopt? Kies dan voor Ja! ICT Dronten.

Voorbeelden uit de praktijk
Bij Ja! ICT Dronten stellen we ons altijd uiterst flexibel op. Wilt u onze structurele ondersteuning nadat u een Synology product, zoals een Synology nas, heeft aangeschaft? Dan bieden we die. Kunt u zelf prima uit de voeten, nadat de installatie eenmaal is voltooid? Dan vraagt u ons gewoon op die momenten dat het echt nodig is. We adviseren onze klanten altijd wel om vooral te voorzien in een goed back-up. Dat vinden we ook een deel van onze taken in de ICT support. Door vooraf goede afspraken met ons te maken kunnen we voorkomen dat u ons met spoed moet laten komen om het volledige systeembeheer opnieuw op te zetten.

Waar kunt u voor terecht bij Ja! ICT in Dronten?

Wij geven u graag in het kort nog weer waar u voor bij ons in Dronten terecht kunt:

  • Het leveren en onderhouden van uw Synology nas
  • Totaalpakket in ict automatisering
  • ICT beheerder voor uw Synology producten
  • ICT support voor al uw vragen op ICT automatisering gebied
  • Netwerkbeheer en systeembeheer. Zelfstandig of in samenwerking

Voor de samenwerking stellen we ons uiterst flexibel op. Heeft u zelf de juiste expertise in netwerkbeheer en systeembeheer in Dronten in huis? Dan zorgen we voor aanvulling van deze expertise. Bijvoorbeeld met een training over de Synology nas. Bij ons of bij u op locatie in Dronten. Is uw eigen organisatie wat minder bedreven op ICT automatisering, netwerkbeheer en systeembeheer? Dan geven we u graag de ICT support op het niveau dat bij u in Dronten nodig is.

Contact opnemen over uw ICT automatisering in Dronten

Mail info@jaict.nl. Telefoon 085 301 23 74. Ja! ICT is uw Synology specialist in Dronten.