Bel nu: 06 28337941 (Nu 365 dagen per jaar bereikbaar)

ICT-bedrijf Almere

Ervaar je vaak technische problemen binnen jouw bedrijf? Denk hierbij aan WIFI dat het plotseling niet meer doet, mailserver-storingen of kapotte hardware. Deze problemen kun je eenvoudig voorkomen, door Ja! ICT in te schakelen voor jouw systeembeheer.

Ben je op zoek naar een deskundige en ervaren ICT-partner voor jouw MKB-bedrijf? Beantwoord deze vragen:

  • Waar kun je terecht, wanneer jouw mailserver een storing heeft?
  • Met wie kun je overleggen, wanneer jouw computer het niet meer doet?
  • Wie is jouw Synology-partner, wanneer jouw Synology-producten het begeven?
  • Met wie kun je sparren op het gebied van automatisering?
  • Waar kun je terecht voor advies voor het selecteren van nieuwe systemen voor jouw bedrijf?

Moet je voor deze vraagstukken momenteel bij meerdere partijen zijn of heb je voor bepaalde problemen nog geen ICT-partner? Dit geeft aan dat er binnen jouw bedrijf nog ruimte is voor verbetering van het ICT-beheer. Maak kennis met ons, om te kijken of we ook voor jullie de beste ICT-partner zijn.

Neem contact op

Klanten kiezen om deze redenen voor Ja! ICT

Als je op zoek bent naar een ICT-bedrijf Almere en omgeving, is Ja! ICT een wijze keuze. Waarom klanten voor Ja! ICT kiezen:

We voorkomen problemen
Het voorkomen van problemen is altijd de snellere en meest kostenefficiënte oplossing. Achteraf oplossen kost meer materiaal en tijd, waardoor je met onnodig hoge kosten eindigt.

We ontzorgen je op het gebied van ICT-beheer
65% van de ICT-problemen kunnen voorkomen worden. Als je een deskundig ICT-bedrijf zoals Ja! ICT inhuurt, verminder je de ICT-problemen binnen jouw bedrijf, waardoor je geld, energie en tijd bespaart.

Deskundig en duidelijk
Wij zijn zeer deskundig op het vlak van kantoorautomatisering en ICT. Met ons aan jouw zijde, wordt dit goed geregeld binnen jouw bedrijf. Behalve deskundigheid, vinden we duidelijkheid enorm belangrijk. Vooraf aan een samenwerking weet je duidelijk, aan welke kosten je moet denken en wat wel en niet inbegrepen zit in de service.

Persoonlijk staat voorop
We zetten persoonlijke service voor onze klanten voorop. Dit zie je terug, doordat we regelmatig op de locatie van onze klanten langskomen, we advies op maat bieden en een heldere communicatie aanhouden.

Snelheid van werken en oplossen
Door problemen in één keer op te lossen, i.p.v. in deelstappen, besparen we tijd op het gebied van communicatie met de medewerkers. Hierdoor kunnen we spoedig en efficiënt problemen oplossen.

Sparren op het vlak van ICT & automatisering
Vaak vinden bedrijven het moeilijk, om beslissingen rondom ICT & automatisering te nemen. Met ICT-advies van Ja! ICT, kies je altijd voor de beste ICT-producten voor jouw bedrijf.

Neem contact op

Diensten

Bij ons kun je terecht voor de volgende diensten:

Synology specialist

JA!ICT is Synology specialist en helpt je met al jouw Synology-vragen.  

ICT Beheer MKB

We kiezen de best passende ICT-oplossingen bij jouw MKB-bedrijf en verzorgen het beheer.

Systeembeheer MKB

Wij ontzorgen jullie van de technische uitdagingen in jullie ICT-omgeving door het beheer en onderhoud over te nemen.

Kantoorautomatisering MKB

Wij helpen je met het ontwikkelen van duurzame, snelle en efficiënte ICT-oplossingen.

Over JA! ICT

JA !ICT is dé ICT-partner voor jouw MKB-bedrijf. We ondersteunen bedrijven op het vlak van Synology, systeembeheer, ICT-beheer en kantoorautomatisering. ICT-support van JA !ICT is goed geregeld met duidelijkheid vooraf. Door vooraf heldere afspraken rondom de kosten en werkzaamheden met de klant te maken, kunnen we deze belofte waarmaken. Met onze unieke, persoonlijke en snelle aanpak, voorkomen we ICT-problemen en besparen we onze klanten geld, tijd en energie.

Neem contact op!

Dit zeggen andere over JA! ICT

"Ja! ICT is een betrouwbare zakenpartner die zijn afspraken nakomt."

R.A. van der Walle - Diktio Solutions

"Ja! ICT is een betrouwbare en professionele probleemoplosser, waarbij klantbelang hoog in het vaandel staat."

Inge Lugtenborg - Makelaardij Lugtenborg o.g.

"Ja! ICT is voor ons een betrouwbare en altijd beschikbare ontzorger die kennis van zaken combineert met inzicht in onze behoeften en ons flexibele, praktische en afdoende oplossingen biedt."

Geert Krikke - Krikke de Wit B.V.