ICT almere

ICT automatisering Almere

Bent u in Almere op zoek naar ICT support? Dan bent u bij Ja! ICT aan het juiste adres.

ICT automatisering Almere

Wij kunnen u voorzien van de beste producten van het merk Synology. Ook leveren wij u het juiste advies en zeer snel onderhoud. Met een aankoop van Ja! ICT zit u dus helemaal goed. U doet dan een duurzame investering, waar u jaren van kunt genieten. Wij lopen voorop op het gebied van ICT automatisering. Lees snel verder wat wij voor u kunnen betekenen in Almere.

Wij ontzorgen u graag
Netwerkbeheer, systeembeheer, ICT support; het zijn voor veel mensen nogal abstracte termen. Maar maakt u zich geen. De specialisten van Ja! ICT halen graag al uw ICT onderhoud in Almere uit handen. Wilt u producten van ons aanschaffen? Dan kunnen wij daar te allen tijde ad-hoc ondersteuning op leveren. Moet uw harde schijf bijvoorbeeld uitgebreid worden, zonder data- of configuratieverlies? Of moet het werkgeheugen van uw harde schijf geüpload worden? Dit systeembeheer verzorgen wij graag voor u. Zowel op afstand als bij u in Almere. Het kan via ons allemaal. Wilt u een volledig Synology package in Almere laten installeren en configureren door onze vakmensen? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij ontzorgen u graag volledig op het gebied van ICT automatisering.

Uw ICT beheerder in Almere

U begrijpt, Ja! ICT is graag uw partner als het gaat om ICT. Uw persoonlijke ICT beheerder. Heeft u een Synology NAS aangeschaft? Of overweegt u er één te kopen? Dan voorzien wij u in Almere graag van het juiste advies. Nog even in het kort: een NAS (Network Attached Storage) is een harde schijf die aangesloten kan worden op uw router (uw netwerk). Deze harde schijf is vanaf elke locatie te benaderen. Voor allerhande zaken. Zakelijk en privé. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, films of data. Ook bestanden om te delen kunnen prima opgeslagen worden in een NAS. Bij ons, als uw privé ICT beheerder, vindt u de moderne Synology NAS. Wij adviseren u hier graag over in Almere. Dankzij ons vrijblijvende advies weet u zeker dat u over de juiste hardware beschikt. Bent u al overtuigd?

Van netwerkbeheer tot aan ict support!

Zaken doen met Ja! ICT garandeert u op:

  • Netwerkbeheer
  • Systeembeheer
  • Hardware updates
  • Uitvoeren van projecten
  • Zowel zakelijk als particulier