Ja! ICT Dronten Tech Blog

Geen blog missen?

Index

20 Mar 17
Synology nieuws

Belangrijke updates en producten van Synology Als (zelfstandig) ondern...

21 Feb 17
All-in-One server

Het gemak van een all-in-one server Servers aanschaffen voor het uitvo...

09 Feb 17
Synology NAS

Als ondernemer zoekt u voortdurend naar mogelijkheden om werkzaamheden...

Nieuws

20 March 2017

Synology nieuws

Belangrijke updates en producten van Synology
Als (zelfstandig) ondernemer streeft u er voortdurend naar het beste uit uzelf en uw bedrijf naar boven te halen. Het is prettig als externe factoren daar ook een bijdrage aan kunnen leveren. De producten van Synology zijn erop gericht om werkzaamheden, taken en werkprocessen te vergemakkelijken en te versnellen. Er hebben verschillende software-updates plaatsgevonden en er zijn tevens nieuwe producten op de markt gelanceerd. Wat is de meerwaarde daarvan voor uw bedrijf?

DSM 6.1
DSM wordt voortdurend bijgewerkt om u als gebruiker en ondernemer voortdurend uit te dagen en uw werkprocessen te verbeteren. Dat is terug te vinden in de DSM 6.1. Als eerste bijvoorbeeld de implementatie van het Btrfs-bestandssysteem. Dankzij de Active Directory Server bent u verzekerd van een veelzijdig hulpprogramma voor het beheer van gebruikers en bronnen. Deze bronnen kunnen trouwens in een enkele oogopslag naar boven worden gehaald.

De Universal Search stelt u in staat om snel de juiste zoekresultaten naar boven te halen. Gegevens tussen Synology NAS en USB/SD-apparaten worden netjes gekopieerd dankzij een eenvoudige aanpassing in de instellingen. Replicatie, back-up en herstel voor gegevensbeschikbaarheid realiseert u met Snapshot Replication. Er zijn dus flink wat verbeteringen doorgevoerd.

RT2600ac
Supersnel draadloos netwerken? Het kan met de RT260ac router. Deze geeft uw netwerk een extra impuls. U kunt deze router thuis gebruiken, maar de RT2600ac is tevens geschikt voor kleine kantoren. De router is ontworpen om betere prestaties te leveren bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden. U kunt er slimmer mee werken dankzij de uitgebreide VPN-oplossingen en de mogelijkheid om bestanden en media te delen. Tenslotte is ook de beveiliging optimaal verbeterd. Dit komt het veilig en efficiënt werken absoluut ten goede. Bovendien bent u altijd verzekerd van een soepel netwerk.

Surveillance Station 8.0
Uw kantoor of bedrijf beveiligen realiseert u met Surveillance Station 8.0. Binnen dit videobeheersysteem hebben een aantal relevante updates plaatsgevonden. Het streamen van meerdere videofeeds is bijvoorbeeld verbeterd. De implementatie kan beheerd worden zonder dat er iets geïnstalleerd hoeft te worden. Dit maakt het een stuk eenvoudiger voor bewakers om meerdere locaties beveiligen. Het slimme multi-stream overschakeltechnologie is ook zeker een pluspunt. Het overschakelen tussen meerdere beelden of live iets opnemen gaat gemakkelijker dan voorheen. Kortom, dit kan zeker interessant voor u zijn!

Meer weten over Synology?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Synology voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact op voor een professioneel advies of een vrijblijvende advies. Wij staan u graag te woord en geven u graag relevante informatie over de mogelijkheden die Synology biedt.

24 February 2017

Synology netwerk Instellen

Synology netwerk Instellen

De zoekterm ‘Synology netwerk instellen’ is een zoekterm die de laatste tijd veelvuldig wordt gebruikt in Google. Wellicht heeft u het een en ander op het wereldwijde web gelezen aangezien u informatie zocht over dit onderwerp. De reden hiervoor is misschien wel het instellen van een betrouwbaar en stabiel netwerk voor uw bedrijf of organisatie. Wat is de meerwaarde van een Synology netwerk voor uw onderneming?

Een stabiel netwerk dankzij een Synology netwerk instellen
Een stabiel en betrouwbaar netwerk is noodzakelijk om werkzaamheden efficiënt te kunnen uitvoeren. Het helpt om bijvoorbeeld bestanden te delen of meerdere mensen van een netwerk gebruik te laten maken. Het instellen van een vast IP-adres is hierin bijvoorbeeld relevant. Het is ook prettig wanneer u een Synology DiskStation kunt inzetten als DSN server voor het opzetten van een thuisnetwerk. Daardoor wordt het een stuk eenvoudiger om ook thuis te werken. Het instellen van een juiste Gateway is hierin belangrijk.

Veiligheid van een Synology netwerk
Door regelmatig te controleren welke toepassingen en services toegang mogen hebben tot uw netwerk, helpt een firewall u om uw netwerk optimaal te beveiligen tegen ongewenste indringers. U wilt niet dat er buitenaf in uw bestanden wordt gerommeld of dat een ongewenste partij zomaar bepaalde zaken kan inlezen. Gelukkig kan een Synology netwerk optimaal beschermd worden door het juist inzetten van een firewall. U kunt hierin de deskundigheid inroepen van onze experts.

Neem contact op voor een afspraak of offerte
Een sterke en flexibele oplossing voor uw Synology netwerk instellen? Ja! ICT Dronten weet dit als ervaren professional succesvol vorm te geven. Neem contact op voor het maken van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ja! ICT Dronten gaat met veel plezier voor uw bedrijf of organisatie aan de slag en levert graag een bijdrage aan een betrouwbaar en veilig Synology netwerk.

21 February 2017

All-in-One server

Het gemak van een all-in-one server
Servers aanschaffen voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden is voor u als ondernemer een kostbare investering. Een modulair systeem biedt hierin uitkomst. Dankzij de all-in-one server van Synology kunnen diverse toepassingen en services op de server geïnstalleerd worden waar meer mensen gebruik van kunnen maken. Deze server biedt tevens de mogelijkheid om software van andere partijen te installeren of u kunt zelf met het ontwikkelen van software aan de slag te gaan.

Netwerkservices ter ondersteuning van uw netwerkstrategie
Een Synology all-in-one server ondersteunt u in het focussen op uw netwerkstrategie. IP-adressen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden toegewezen aan uw netwerk. Bovendien helpt het bij het hosten van domeinnaamservices en wordt het uitwisselen van logboeken een stuk eenvoudiger.

Applicatieserver door middel van Synology Apps
Maximale controle over uw gegevens en services wordt gerealiseerd met Web Station van het DiskStation. Op uw Synology NAS kunt u bijvoorbeeld een website, portfolio of blog hosten. Door het gebruik van Synology Apps is dit wel zo handig. Bovendien kan er een privé mailserver worden geïnstalleerd voor zowel intern als extern mailverkeer met Mailservices. Afdrukken, scannen en faxen is dankzij de Print Server geen enkel probleem.

Veilig netwerkbeheer
Een all-in-one server van Synology beveiligt en verbetert uw netwerk. Diverse ‘sub-servers’ bieden hierin uitkomst. Maak bijvoorbeeld een eigen server met geautoriseerde toegang voor medewerkers en ZZP’ers. Alles dat nodig is voor veilig internetverkeer door uzelf en andere personen is aanwezig in deze handige all-in-one server.

Ja! ICT Dronten helpt u op weg
Overweegt u om een all-in-one server in te zetten voor bedrijfsactiviteiten? Ja! ICT Dronten kan u hierin als professional optimaal adviseren en ondersteunen. Neemt u direct contact op voor het inplannen van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

9 February 2017

Synology NAS

Als ondernemer zoekt u voortdurend naar mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter uit te voeren. Hiermee bespaart u niet alleen kosten, maar wordt het ook eenvoudiger om bepaalde taken uit te voeren. Iets dat hierbij kan helpen is Synology NAS. Steeds meer ondernemers maken hier gebruik van. Wat is het en welke mogelijkheden biedt het voor uw bedrijf of organisatie?

Wat is het?
Synology NAS is een harde schijf die u kunt aansluiten op uw huidige netwerk. Deze harde schijf kan geraadpleegd worden door elk apparaat dat van het netwerk gebruik maakt. Dit kan bijvoorbeeld een smartphone, tablet of desktop zijn. Het is een perfecte oplossing voor bedrijven die gebruikmaken van meerdere computers en naar manieren zoeken om bepaalde data veilig op te slaan. Deze energiezuinige harde schijf is daarmee een aanwinst voor diverse bedrijven en organisaties.

Welke mogelijkheden biedt Synology NAS?
Deze harde schijf wordt veel toegepast bij bedrijven waar meerdere mensen met hun eigen computer inloggen op een netwerk, maar wel gebruikmaken van gemeenschappelijke bestanden. NAS is geavanceerd en biedt volop mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld meerdere harde schijven aan te koppelen en verschillende besturingssystemen kunnen er mee werken. NAS is energiezuiniger en u kunt er ook nog eens de server van maken die u voor ogen heeft. Daarmee zijn de mogelijkheden van NAS eindeloos.

Neem contact op met Ja ICT Dronten
Wilt u met Synology aan de slag en het delen van bestanden binnen uw bedrijf of organisatie gemakkelijker maken? Neem dan direct contact op met Ja ICT Dronten. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij voorzien u niet alleen graag van advies, maar kunnen ook de implementatie van NAS probleemloos voor u verzorgen.