Blog

All-in-One server

Het gemak van een all-in-one server
Servers aanschaffen voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden is voor u als ondernemer een kostbare investering. Een modulair systeem biedt hierin uitkomst. Dankzij de all-in-one server van Synology kunnen diverse toepassingen en services op de server geïnstalleerd worden waar meer mensen gebruik van kunnen maken. Deze server biedt tevens de mogelijkheid om software van andere partijen te installeren of u kunt zelf met het ontwikkelen van software aan de slag te gaan.

Netwerkservices ter ondersteuning van uw netwerkstrategie
Een Synology all-in-one server ondersteunt u in het focussen op uw netwerkstrategie. IP-adressen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden toegewezen aan uw netwerk. Bovendien helpt het bij het hosten van domeinnaamservices en wordt het uitwisselen van logboeken een stuk eenvoudiger.

Applicatieserver door middel van Synology Apps
Maximale controle over uw gegevens en services wordt gerealiseerd met Web Station van het DiskStation. Op uw Synology NAS kunt u bijvoorbeeld een website, portfolio of blog hosten. Door het gebruik van Synology Apps is dit wel zo handig. Bovendien kan er een privé mailserver worden geïnstalleerd voor zowel intern als extern mailverkeer met Mailservices. Afdrukken, scannen en faxen is dankzij de Print Server geen enkel probleem.

Veilig netwerkbeheer
Een all-in-one server van Synology beveiligt en verbetert uw netwerk. Diverse ‘sub-servers’ bieden hierin uitkomst. Maak bijvoorbeeld een eigen server met geautoriseerde toegang voor medewerkers en ZZP’ers. Alles dat nodig is voor veilig internetverkeer door uzelf en andere personen is aanwezig in deze handige all-in-one server.

Ja! ICT Dronten helpt u op weg
Overweegt u om een all-in-one server in te zetten voor bedrijfsactiviteiten? Ja! ICT Dronten kan u hierin als professional optimaal adviseren en ondersteunen. Neemt u direct contact op voor het inplannen van een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan.

About Robert Groenendijk