Synology Advies

Advies op maat

Ja! ICT Dronten kan u voorzien van deskundig advies bij de aanschaf van alle Synology producten. Of het nu gaat om een Diskstation, Rackstation of router, wij weten wat u nodig heeft. Met dit vrijblijvende advies bent u er van verzekerd dat u over de juiste hardware beschikt, zowel nu als in de toekomst.

Thuisgebruik, zelfstandigen en het MKB

Voor u, als thuisgebruiker of zelfstandige, is veelal één van de beschikbare Synology Diskstation’s voldoende. Door de juiste keuze te maken is uw hardware voldoende snel voor uw toepassingen. Kies hierbij de juiste hoeveelheid werkgeheugen, grote en type harde schijf en u zult hier jarenlang plezier van hebben. Als bedrijf in het MKB bent u een veeleisende gebruiker. Alles moet sneller, veiliger en klaar zijn voor de toekomst. Wij adviseren het gebruik van een Synology Rackstation, maar welke is geschikt voor uw omgeving? Met ons advies bent u verzekerd van de juiste keuze.

Tip!

Wist u bijvoorbeeld dat het gebruik van de juiste type harde schijven uw Synology kan versnellen en de betrouwbaarheid van uw data opslag kan verhogen?

Nu hulp bij aankoop?

Bel Robert, de specialist: 085 – 301 2374. Als hij al iemand helpt, graag even aan de lijn blijven wachten s.v.p. Bedankt!